Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0740 517 760

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este o procedură stomatologică care implică cavitatea orală. Aceasta este acea parte a stomatologiei care poate fi folosită pentru a trata o multitudine de traumatisme, infecții și/sau boli dentare prin intervenții chirurgicale efectuate de către dentiști specializați pe această specializare.

 

Dacă urmează să vă supuneți unei intervenții chirurgicale dentare, este important să înțelegeți ce presupun diferitele tipuri de proceduri chirurgicale, astfel încât să puteți lua o decizie corectă cu privire la care dintre ele ar fi cea mai potrivită alegere pentru situația dumneavoastră:

 

 

 

 

 

Stomatologii noștri folosesc anestezia și colaborează cu alți specialiști în stomatologie pentru a se asigura că problemele dentare ale tuturor pacienților remediate înainte, în timpul și după intervențiile chirurgicale.

 

Mulți pacienți se tem de intervențiile chirurgicale dentare pentru că nu știu exact ce presupune dar aici vă vom explica mai detaliat ce înseamnă fiecare, astfel încât să te simți mai relaxat atunci când te gândești să urmezi o astfel de procedură!

chirurgie dentara miercurea-ciuc, clinica stomatologica timea orban

Extracțiile dentare:

 

Chirurgie dento-alveolara este o procedură de chirurgie dentară care se practică de ani de zile. Deși aceasta poate fi o experiență pretențioasă le permite pacienților să evite disconfortul cauzat de cariile dentare care nu mai pot fi reparate sau de alte probleme dentare. Aceasta este o manoperă chirurgicală care constă în înlaturarea unuia sau a mai multor dinți cu ajutorul unor instrumeste sterile speciale, ex. clești, luxatoare, etc.

 

 

chirurgie dentara miercurea-ciuc, clinica stomatologica timea orban

 

Există multe motive pentru care extracția dentară este necesară. De exemplu, dezvoltarea dintelui poate provoca durere gingiilor pacientului sau cariile dentare pot fi prea severe pentru ca salvarea dintelui să fie posibilă.

 

 

 

Există multe motive pentru care extracția dentară este necesară. De exemplu, dezvoltarea dintelui po

 

Când aceasta este necesară?

  • Când dintele de lapte împiedică creșterea normala a dintelui permanent;

 

  • Când restaurarea dinților deteliorați nu mai este posibilă;

 

  • Când caria este prea adâncă și afectează nervul;

 

  • Când dinții bolnavi reprezintă un risc de infecții cu repercursiuni grave asupra danturii;

 

  • Când este necesara pentru reușita tratamentelor ortodontice;

 

  • Cand este vorba de o bolala parodontala în stadiu avansat și nu mai exista alt remediu;

 

 

PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU O CONSULTAȚIE!